8 martie 2013 – Adunarea Generala de Alegeri a FRG

        Conform prevederilor din Statutul Federatiei Romane de Gimnastica, in ziua de 8 martie 2013, la orele 12.00, la sediul Ministerului Tineretului si Sportului, Bucuresti, str. Vasile Conta nr. 16, sector 2, etaj VIII, sala „Nadia Comaneci, va avea loc Adunarea Generala a forului gimnasticii nationale, un eveniment important in activitatea generala a acestei discipline.
        Punctul principal al acestei Adunari Generale va fi, indiscutabil, alegerea noului a Presedintelui, a celor doi Vice-presedinti si a Comitetului Executiv, dar, in acelasi timp, in prim-plan se situeaza si analiza cu luciditate si in perspectiva a modului cum a evoluat gimnastica noastra in perioada 2009 – 2013, in contextul sportului romanesc si international, si, pornind de la acest punct, a ceea ce se impune a se face pentru ca aceasta disciplina fanion sa ramana la parametrii de inalta performanta, obligatie care revine tuturor celor implicati in acest sport, de la nivelul fiecarui sportiv si pana la cel al structurilor organizatorice.
        Ordinea de zi a Adunarii Generale va fi urmatoarea:
1. Aprobarea procesului-verbal al Adunarii Generale Ordinare a Federatiei Romane de Gimnastica pe anul 2012;
2. Afilieri, suspendari, excluderi;
3. Aprobarea raportului de activitate al Federatiei Romane de Gimnastica pentru anii 2009 – 2012;
4. Aprobarea bilantului contabil si raportului Comisiei de cenzori pe anul 2012;
5. Alegerea Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Gimnastica pentru perioada 2013-2016;
6. Numirea Comisiei de Cenzori si alegerea Comisiei de Apel;
7. Aprobarea programului strategic al Federatiei Romane de Gimnastica pe perioada 2013 – 2016 si a planului de activitati pe anul 2013;
8. Diverse.

        Conform prevederilor statutare au fost inaintate si candidaturile pentru cele trei pozitii ale Comitetului Executiv (presedinte, vice-presedinti, membri), urmand ca, dupa alegeri si validarea acestora, C.E. sa stabileasca si componenta Comitetelor Tehnice (masculin, feminin, aerobic), a celorlalte Comisii ale Federatiei (Disciplina, Competitii si Clasificari, Medicala,  Antidoping, Mass-Media / Marketing), nominalizand, totodata, si reprezentantul sportivilor.

        Lista candidatilor pentru Comitetul Executiv:
Presedinte – Adrian Stoica
Vice-presedinte (2): Simona Amanar-Tabara, Dnut Grecu
Membri (7): Liliana Cosma, Adrian Durla, Maria Fumea, Cristina Spinu, Marius Razvan Vintila, Dragos Birzu, Olga Fanica Difilescu, Augustin Pop.

        Celor alesi in Comitetul Executiv li se adauga de drept – secretarul general, antrenorii federali (masculin, feminin, aerobic) si reprezentantul sportivilor.