AEROBIC – Pregatiri pentru a 16-a editie a „Cupei Cetate Deva”

        Colegiul Naţional Sportiv „Cetate” Deva a lansat Invitatia de a se participa la noua editie a „Cupei Cetatii” la gimnastica aerobica, competitie ajunsa in acest an la cea de a XVI-a si programata a se desfasura in perioada 26-28 aprilie 2013.
        Devenita o intrecere traditionala, competitia de la poalele Cetatii va reuni, cu siguranta, si in acest final de aprilie, pe majoritatea performerilor, cunoscuti sau in devenire,, într-un adevarat festival al gimnasticii aerobice, in care elementele tehnice spectaculoase si eleganta se vor amalgama de minune cu ritmul sustinut si explozia de pe scena, pentru a argumenta, inca o data, frumusetea acestei discipline.
        Este de asteptat, ca cele mai bune cluburi de profil din ţara sa fie din nou prezente pe scena Casei de Cultura „Dragan Muntean” din Deva, la ediţia cu numărul 16 a „Cupei Cetăţii” la gimnastică aerobică, intr-o competitie care se va desfasura la toate categoriile, in conformitate cu noul Cod de Punctaj al forului international al gimnasticii.
        Conform organizatorilor, care se pregatesc, asa cum ne-au obisnuit, pentru ca evenimentul sa se bucure de o reala reusita, inscrierile se vor face pana in data de 26.03.2013.

Pentru alte amanunte: Invitatie Cupa Cetatii Deva – editia a XVI-a