[COMUNICAT] Adunarea Generală a Federației Române de Gimnastică 2020

București, 22 iulie 2020 – Federația Română de Gimnastică anunță organizarea și desfășurarea Adunării Generare Ordinare a FRG pentru ziua de luni, 27 iulie 2020, începând cu ora 11:00.

Conform prevederilor actuale și urmând toate măsurile de prevenire a răspândirii pandemiei, Adunarea Generală va fi acum organizată în aer liber. Locația aleasă este sediul Federației de Tir Sportiv, situat în București, strada Vadul Moldovei nr. 14, sector 1.

La intrarea în incinta locației se va efectua măsurarea temperaturii cu termometru noncontact, precum și efectuarea triajului în zona delimitată pentru toți participanții. Totodată, nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de răceală sau gripă (tuse, strănut, rinoree, febră și stare generală alterată) sau a celor care în urma măsurării temperaturii înregistrează peste 37,3 grade Celsius.

Accesul este permis strict membrilor delegați cu drept de vot și invitaților. Reprezentanții media nu vor avea acces în spatiul delimitat desfășurării Adunării, însă prezența este permisă la locație respectând măsurile de prevenție.