EVENIMENT! Maestrii gimnasticii aerobice, la Constanta

            Daca zilele verii au devenit fierbinti si datorita evolutiilor sportivilor nostri la Campionatele Mondiale din Franta, acolo unde s-au aflat printre cei mai buni, cucerind locul intai pe natiuni, temperatura se va mentine ridicata in sportul nostru si la inceput de toamna, atunci cand, Federatia Romana de Gimnastica si Clubul Farul organizeaza, in perioada 3 – 5 septembrie, la Constanta, cea de a XI-a editie a Campionatului National de Gimnastica Aerobica si a XV-a editie a “Cupei Farul”, evenimente care vor avea loc la Casa de Cultura a Sindicatelor.
            Cluburile vor alinia, desigur, cele mai bune garnituri, la toate categoriale, evolutiile medaliatilor nostri la marile intreceri fiind asteptate cu mult interes, cum, fireste, si prestatiile celor “mici” vor fi urmarite atent, pentru ca ei reprezinta campionii de maine.


            Formatul competitiei impune desfasurarea intrecerilor pe categorii si probe de concurs: Categoria a III-a ND: 9 – 11 ani (MP, TR, GR); Categoria a II-a / AG1: 11 – 14 ani (IW, IM, MP, TR, GR); Categoria I / AG 2: 14 – 17 ani (IW, IM, MP, TR, GR) si Categoria Seniori: 17 ani + (IW, IM, MP, TR).
            In cadrul aceluiasi concurs se vor intocmi doua clasamente diferite, unul pentru Campionatul National si celalalt pentru “Cupa Farul”, la fiecare categorie si proba de concurs, urmand ca, pe baza clasamentului, sa se acorde titlurile nationale si sa fie desemnati castigatorii Cupei.
            Inscrierea nominala se va putea face pana la data de 3 august 2010.
            Prin urmare, se astepata un spectacol de inalta calitate artistica si tehnica, tinand seama de valoarea sportivilor, totul anuntand un veritabil show cu valente remarcabile.
            Amanunte referitoare la a XV- a editie a CAMPIONATULUI NATIONAL si a XI-a editie a “CUPEI FARUL” de GIMNASTICA AEROBICA, precum si FORMULARUL pentru INSCRIEREA NOMINALA poti fi accesate si pe site-ul nostru la “Gimnastica Aerobica / Programe competitii.