Ioan Suciu, numit antrenor coordonator al lotului masculin

         In urma analizei efectuate de catre Comitetul Executiv pentru Gimnastica Masculina si de catre Comitetul Executiv al forului nostru de specialitate, a fost adoptata propunerea ca Ioan Suciu sa devina antrenor coordonator al lotului masculin, punandu-se, astfel, capat unei perioade neclare in activitatea colectivului tehnic.

“Dupa o perioada, sa o numesc controversata, sunt convins ca lucrurile o vor lua pe drumul dorit, ca activitatea va fi mai bine structurata, cu sarcini precise pentru fiecare membru al echipei tehnice. Am traversat o perioada destul de delicata, dar cred ca lucrurile se vor coagula in directia buna. A fost greu si pana acum, dar si de acum incolo va urma o perioada si mai grea, daca avem in vedere ca nu mai este mult timp pana la Campionatele Mondiale de la Rotterdam, o prima posibilitate de calificare pentru J.O. de la Londra 2012, si, apoi, in anul viitor, “mondialele” de la Tokyo, unde nu trebuie sa ratam prezenta la intrecerile olimpice”, a declarat Ioan Suciu
            Gimnastii si-au stabilit pentru urmatoarele doua saptamani cartierul general la Complexul Olimpic de la Izvorani, acolo unde se afla si lotul feminin, in programul de pregatire figurand, pana la Rotterdam, doua “triunghiulare: Grecia – Bulgaria – Romania (in Grecia) si Elvetia – Germania – Romania (in Elvetia), precum si Campionatele Nationale, care vor avea loc la Resita.