Nicole, Russell si Tanya, prietenii gimnastelor…

      Dintotdeauna, gimnastele si gimnastii nostri au avut suporteri in toata lumea, in tribunele marilor competitivi aflandu-se mereu, si mereu, sustinatori infocati ai arabescurilor desenate de talentatii nostri reprezentanti. Intre ei, atat de numerosi de fiecare data, si Nicole Citroen, Russell Neal si Tanya Schoenmaker.

De curand am primit o scrisoare de la cei trei si o sumedenie de fotografii – publicam acum cateva dintre ele, pe celelalte urmand sa le grupam in cadrul “Albumului” din site, deoarece, cu siguranta, merita -, Nicole, Russel si Tanya fiind prezenti la Campionatele Europene de la Birmingham.

               

“ De ce am facut fotografiile cu gimnastii romani? Noi suntem trei, eu, Russell si Tanya Schoenmaker. Am fost mereu admiratori al gimnastelor romance, incepand cu Kati Szabo si Lavinia Agache. Nu stim de ce, dar este ca atunci cand ai o echipa de fotbal favorita. Ne place stilul romanesc de gimnastica si fetele sunt mereu amabile, vesele. Noi trei mergem la concursuri, daca putem facem si poze, ca distractie, iar daca sunt si reusite, atunci le dam fetelor la urmatorul concurs. Pentru ca fetele sunt foarte bucuroase sa primeasca pozele cu ele din concurs si este o satisfactie pentru noi, pentru ca ne face mare placere. Este un mod sa facem ceva pentru ele. Adesea este greu sa facem poze reusite din tribuna, dar incercam. De pilda, in Birmingham, tribuna n-a fost ocupata in primele zile, deci am putut sta in locuri bune pentru a face poze reusite, dar duminica, in ultima zi, a fost mai greu, deoarece n-am putut sa mergem unde doream pentru a avea pozitii favorabile de fotografiat, de aceea credem ca si fotografiile nu sunt asa de reusite, dar buna intentie conteaza.

            

  Acum pentru noi este o mare placere ca exista un site pentru gimnastica romanesca, motiv pentru care vrem sa va ajutam cu fotogarfii si, poate, cu stiri de la concurs. De pilda, aavem planuri sa mergem la concursul in Ipswich, la meciul bilateral M. Britanie – Romanuia…”, ne-a scris Nicole, olandeza de origine, dar care locuieste in Anglia impreuna cu sotul, si care, dupa cum spune “am invatat romaneste cu o carte, Teach Yourself Romanian,  pentru ca mi-a placut foarte mult limba romana…”

 

Sa recunoastem, este o mare satisfactie pentru noi faptul ca gimnastele si gimnastii nostri au prieteni pretutindeni, ca gimnastica romanesca se bucura de suporteri nimosi.