[PROGRAM DE CONCURS] Campionatul Național de gimnastică aerobică – ARAD 2019 // UPDATE Rezultate

Arad, 16 octombrie 2019 – Federația Română de Gimnastică anunță organizarea și desfășurarea ediției din acest an a Campionatelor Naționale de gimnastică aerobică, în zilele de 19 și 20 octombrie, la Arad, în Sala Polivalentă.

UPDATE – Rezultate:


RezultateZIUA 1 

Prima zi a acestor întreceri a adus și spectacolul așteptat de cei aflați în tribunele Sălii Polivalente iar lupta pentru medaliile asigurate de către organizatori a fost plină de suspans.

Menționăm că tuturor sportivilor participanți la aceste întreceri, comisia de organizare , cu sprijinul sponsorilor , le-a oferit câte un premiu constând în materiale necesare în activitatea sportivă și în cea școlară.

Competiția continua astăzi, duminică 20 octombrie începând cu orele 10.00 când vor intra în concurs perechile de la categoria a III-a, a II-a și a I-a, va urma concursul individual al seniorilor  feminin și masculin , grupurile de la categoria a III-a.Nu vor lipsi din întreceri evoluțiile  echipelor de trio de la categoria II-a și a I-a ca și  evoluțiile  perechilor mixte de seniori

(Nicolae Gavrea)


RezultateZIUA 2


La sfârșitul acestei săptâmâni, Arad devine capitala gimnasticii aerobice românești. Cei mai buni sportivi de aerobică se vor întrece pentru medaliile și titlurile naționale puse în joc, totul într-o atmosfera de spectacol.

Programul detaliat de concurs și lista participanților pot fi consultate AICI.

”Competitivitatea, valoarea și forma de înalt nivel a sportivilor participanți, dublate de experiența antrenorilor și sprijinul din partea tuturor partenerilor și sponsorilor reprezintă ingredientele rețetei de succes ale acestor Campionate Naționale. Ne bucurăm să fim la Arad și le mulțumim pe această cale celor de aici pentru găzduire. Clubul Sportiv Municipal Arad, prin doamna Director Lucia Mihalache și doamna antrenor Elza Fărcuța, este un partener de nădejde pentru noi. Îi așteptăm pe toți cei pasionați de fenomen la Sala Polivalentă pentru a fi alături de campionii gimnasticii aerobice!” – Alina Drăgan, Antrenor Federal @ Gimnastică Aerobică