Sambata, concurs international la Schiltigheim

        La sfarsitul acestei saptamani, sambata, 9 octombrie, in orasul francez Schiltigheim, aflat în departamentul Bas-Rhin, in regiunea Alsacia, nu departe de cunoscutul Strasbourg, se va desfasura, de la ora 16.00, la Gymnase des Malteries, un turneu international de gimnastica artistica, la care si-au anuntat participarea gimnaste din 6 tari in concursul feminin – Romania, Italia, Rusia, Belgia, Germania si Franta – si gimnasti din 9 tari in intrecerea masculina – Romania, Italia, Rusia, Marea Britanie, Letonia, Cehia, Spania, Germania si Franta.
        Romania va alinia la startul competitiei pe Daniela Andrei, Maria Balea, Larisa Iordache, Diana Trenca (antrenor Cristian Moldovan), Andrei Ursache, Alin Jivan, Vlad Cotuna, Andrei Muntean (antrenor Ionut Corlaci).
         Dupa cum afirma secretarul general al Federatiei Romane de Gimnastica, Mircea Apolzan, forul nostru de specialitate “priveste cu toata seriozitatea acest concurs, fapt demonstrat si de componenta delegatiei, care cuprinde cateva nume deja cunoscute pe plan international, Larisa Iordache, Daniela Andrei sau Alin Jivan si Vlad Cotuna, ca sa dau doar cateva exemple. Este un binevenit prilej pentru acesti sportivi de a evolua in conditii de concurs oficial, ceea ce nu poate fi decat benefic pentru acumularea unui plus de experienta”.
         Iata si tabloul participantilor, asa cum l-au comunicat organizatorii, cu precizarea ca in ceea ce priveste echipa Rusiei se asteapta confirmarea definitiva, avand in vedere ca, se pare, exista ceva probleme cu obtinerea vizei.

FEMININ

MASCULIN