Adunarea Generală – Carmencita Constantin a câștigat alegerile pentru funcția de președinte al Federației Române de Gimnastică

București, 28 iulie 2020Carmencita Constantin este noul Președinte al Federației Române de Gimnastică după ce, luni, a câștigat alegerile pentru conducerea forului, cu 28 de voturi. Contracandidatul său, Ioan Suciu, a adunat 16 sufragii. Mandatul noului Presedinte este valid până anul viitor, în 2021.

La Adunarea Generală, organizată în aer liber, la sediul Federației Române de Tir, respectând totodată toate măsurile necesare în această perioadă de pandemie, au participat 44 dintre cei 49 de membrii afiliați FRG.

Ordinea de zi a cuprins următoarele puncte:

 1. Cuvânt de deschidere al Vicepreședintelui;
 2. Stabilirea cvorumului ședinței;
 3. Desemnarea Comisiei de redactare a procesului verbal de ședință și a Comisiei de numărare și validare a voturilor;
 4. Aprobarea procesului verbal al Adunării Generale FRG pe anul 2019;
 5. Afilieri, suspendări, excluderi;
 6. Prezentarea spre aprobare a raportului de activitate al FRG pe anul 2019;
 7. Prezentarea spre aprobare a bilanțului contabil și a raportului Comisiei de cenzori pe anul 2019;
 8. Prezentarea spre aprobare a programului de activitate și a protecției financiare a FRG pentru anul în curs;
 9. Aprobarea noii identități vizuale FRG;
 10. Aprobarea modificărilor la Statutul FRG;
 11. Alegeri pentru ocuparea funcției vacante de președinte, pe o durată a mandatului egală cu durata rămasă de executat din mandatul predecesorului;
 12. Diverse.

Carmencita Constantin a practicat gimnastică ritmică și a fost antrenor și arbitru național și internațional la gimnastică aerobică. De asemenea, a fost membru în Comitetul Executiv al  Federației Române de Gimnastică, precum și președinta Comisiei Tehnice la gimnastică aerobică. Are 22 de ani de experiență în management, iar timp de 7 ani a reprezentat România la Comisia Europeană pe probleme de energie, mediu și finanțări UE. Mai multe detalii despre activitatea si strategia Carmecitei Constantin puteți afla de AICI.

Foto: Emilia Nicolae