Europene 2018 – Echipa masculină pe locul 15 | Andrei Muntean calificat la inele.

GLASGOW, Scoția, 10 august 2018 –  Echipa masculină de seniori a României, compusă din Andrei Muntean, Vlad Cotuna, Adelin Kotrong, Robert Ghiuzan și Ovidiu Prichindel, a terminat concursul de calificare de la Europene pe poziția a XV-a, ratând astfel calificarea în marea finală. Gimnaștii noștri au acumulat un punctaj de 234.761 puncte, insuficient pentru un loc în primele 8.

Cele mai bune aparate ale României au fost săriturile, inelele și paralelul, acolo unde Andrei Muntean a reușit evoluții sigure și bine apreciate de către arbitri la capitolul execuție. Solul și calul cu mânere, însă, au adus echipei cele mai mici totaluri pe aparate.

Vestea bună este ca Andrei Muntean a reușit calificarea în finala pe aparate de la inele, grație unei evoluții bune care l-a clasat pe poziția a șasea in clasamentul acestui aparat (14.733/6.10). Pe Andrei îl vom revedea duminică, în jurul orei 17:45, în finalele pe aparate.

La finalul concursului de calificare, într-o declarație pentru TVR, antrenorul coordonator Marius Urzică a spus: ”Din păcate, nu și-au făcut treaba! Din acest punct de vedere, sincer, sunt dezamăgit. Dacă am fi mers cum am facut-o în Ungaria sau la celelalte verificări de acasă, am fi fost pe locul 8. Dar, din păcate, socoteala de acasă nu coincide cu cea de la concurs.”

Andrei Muntean: ”Vreau să încerc să mă bucur de finală. Vreau să fiu cât se poate de curat, calm, relaxat și să-mi fac un exercițiu foarte bun la execuție.”

Rezultate Echipe
Rezultate Aparate

 

__________________________
Powered by Reserved!