Gimnastică artistică feminină – Stagiu de pregătire și evaluare pentru 43 de gimnaste

București, 01 octombrie 2020 – Federația Română de Gimnastică anunță începerea unui stagiu de pregătire și evaluare pentru 43 de gimnaste, cu vârste cuprinse între 11 și 15 ani, ce va avea ca obiectiv măsurarea potențialului tehnic, fizic și psihologic, pentru a stabili care sunt perspectivele de performanță în ciclul olimpic următor.

Acțiunea va avea loc în perioada 1-15 octombrie, în incinta Complexului Sportiv Dinamo, mobilizat exemplar pentru a susține federația în realizarea acestui eveniment.

Evaluarea va fi determinată de către Comitetul Tehnic, antrenorii federali Angela Cacoveanu și Corina Moroșan, sub supravegherea Marianei Bitang și a lui Octavian Bellu, în calitate de membri ai Consiliului Consultativ al FRG și coordonatori ai programului Țară, țară, vrem campioane!

Totodată, reprezentanți ai Institutului Național de Cercetare pentru Sport vor fi, de asemenea, prezenți pentru a efectua propriile măsurători, acest lucru marcând o contribuție deosebită pentru o analiză cât mai riguroasă a sportivelor.

Având în vedere situația epidemiologică, generată de virusul COVID-19, accesul reprezentanților media și al spectatorilor nu va fi permis.