Program de concurs – Campionatul Național Individual GAM al Juniorilor II, I și Seniorilor, 2020 // UPDATE – modificare program

[UPDATE – 11 noiembrie 2020] Ca urmare a tuturor procedurilor datorate pandemiei cu noul coronavirus, Federația Română de Gimnastică a fost nevoită să opereze mici modificări în programul de concurs al Campionatelor Naționale de gimnastică artistică masculină. Prin urmare, vă prezentăm programul de concurs în varianta lui actualizată – AICI.

Transmisiune online 

Competiția din Sala Olimpia va avea parte de o transmisiune online în direct, atât pe Facebook cât și pe Youtube. Va exista o cameră principală care va asigura transmisiunea pe ambele canale media, respectiv 4 camere adiționale care vor transmite exlusiv pe Youtube. Livestream-ul se va desfășura conform orelor de concurs.

___________________________________________

București, 6 noiembrie 2020 – Federația Română de Gimnastică anunță organizarea și desfășurarea Campionatului Național Individual de gimnastică artistică masculină al Juniorilor II, I, dar și al Seniorilor competiție care va avea loc la Ploiești, în Sala Olimpia, în perioada, 10 – 14 noiembrie 2020.

Într-o perioadă marcată de pandemia cu noul Covid-19, dar și de toate restricțiile impuse de autorități pentru a limita răspândirea virusului, Comitetul de Organizare al FRG a dispus luarea tuturor măsurilor necesare astfel încât competiția de la Ploiești să se desfășoare în cele mai bune și sigure condiții, primordială fiind siguranța sportivilor, antrenorilor, arbitrilor și a celorlalți reprezentanți oficiali.

 

Campionatele Naționale se vor desfășura respectând toate recomandările autorităților, iar accesul spectatorilor în sală nu va fi permis. Cu toate acestea, Federația Română de Gimnastică va pune la dispoziția tuturor celor interesați și pasionați un livestream care va asigura transmisiunea online a întregului concurs. Livestream-ul va putea fi urmărit pe Facebook și Youtube.

 

Lista sportivilor participanți, dar și programul detaliat de concurs pot fi consultate AICI.