Program de concurs: CN de gimnastică artistică pe echipe, junioare I și II, Constanța 2019 [UPDATE: REZULTATE]

Federația Română de Gimnastică în parteneriat cu CSȘ 1 Constanța, CS “Farul” Constanța, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa și Primăria Municipiului Constanța vă invită vineri, 14 iunie 2019, începând cu ora 10:00, la Sala Sporturilor din Constanța, cu ocazia organizării Campionatului Național de Gimnastică Artistică pe Echipe, Junioare II și I.

 Peste 80 de gimnaste legitimate la 14 cluburi din țară își vor disputa titlurile în concurs la proba pe echipe, pentru a stabili campioanele naționale la categoria gimnaste junioare II și I, nivelurile 3, 4, 5 și 6.

Programul competiției:

 

10:10-12:40 Concurs pe echipe seria I-a, Nivel 3
13:50-15:10 Concurs pe echipe seria a II-a, Nivel 4
16:25-17:55 Concurs pe echipe seria a III-a, Nivel 5 şi 6
18:10 Festivitate de premiere

 

Gimnastele participante, precum și publicul din sală se vor putea bucura de prezența și de susținerea marilor campioane și medaliate olimpice și mondiale ale României, precum Daniela Sofronie, Camelia Voinea, Gabriela Trușcă Robu, Anca  Mihăilescu Grigoraș, Gina Gogean, Silvia Stroescu, Corina Ungureanu, Andreea Răducan, actualmente antrenoare, arbitre sau membre ale staffului federal.

”Cu multă bucurie și entuziasm am îmbrățișat organizarea acestor Campionate Naționale, la Constanța. De-a lungul anilor, tradiția gimnasticii artistice feminine constănțene a rămas un reper important în sportul nostru, iar dovadă stau rezultatele pe care secțiile noastre le obțin în mod recurent în competițiile naționale și nu numai. Vă invităm, așadar, să ne fiți alături vineri, cu mic cu mare, la un nou moment competițional, care va alinia la start cele mai bune echipe de junioare din țară. Gimnastele pe care le vom cunoaște la aceste Campionate Naționale pot deveni în viitor pilonii de bază ai echipei mari a României, la Europene, Mondiale și Jocurile Olimpice. Haideți să le fim alături!” – Olga Didilescu, Arbitru Internațional de Onoare al Federației Internaționale de Gimnastică, Membru al Comitetului Executiv al Federației Române de Gimnastică.

Mulțumiri speciale Domnului Ilie Floroiu, Consilier pe probleme de sport al Domnului Primar Decebal Făgădău, pentru implicarea și susținerea acordată cu ocazia organizării acestui Campionat Național.

 Organizatori și parteneri: Federația Română de Gimnastică, Ministerul Tineretului și Sportului, Comitetul Olimpic Sportiv Român, CSS 1 Constanța, CS “Farul” Constanța, DJST Constanţa, Primăria Municipiului Constanța.

Sponsori: OMV Petrom, Reserved, B&B Collection, Moreau, Farmaciile Remedia, Regina Maria, Cora, Alka, Pfanner, X Printing, Magnolia, Aqua Flux, JCI Constanța, RIK, Capri-Sun, Dobrogea, Adan, 4 Friends, Tzais.

Programul pe larg: CN JUN II – I

UPDATE rezultate CN Echipe GAF jun – Constanta 2019