Programul Campionatului Naţional Individual Open şi al Reprezentativelor de Club – Ploieşti 2018

Bucureşti, 18 septembrie 2018 – Federaţia Română de Gimnastică anunţă organizarea ediţiei din acest an a Campionatului Naţional  de gimnastică artistică, Individual Open şi al Reprezentativelor de Club, feminin şi masculin. Evenimentul va avea loc în perioada 12 – 14 octombrie 2018 şi va fi găzduit pentru a patra oară de oraşul Ploieşti, în sala Olimpia.

Cei mai buni gimnaşti români ai momentului îşi vor disputa titlurile naţionale puse în joc, competiţia fiind totodata şi un test important înaintea Campionatelor Mondiale de gimnastică artistică de la Doha (25 octombrie – 3 noiembrie 2018).

Concursul va debuta pentru public vineri, 12 octombrie, cu întrecerile pe echipe şi la individual compus ale băieţilor, urmând ca sâmbătă, 13 octombrie, să se desfăşoare competiţia similară a fetelor. Ultima zi de concurs, duminică, 14 octombrie, este dedicata finalelor pe aparate, atât la feminin cât şi la masculin.

Pentru mai multe detalii cu privire la participanţi şi programul de desfăşurare, puteţi consulta: Program CN 2018 Ploieşti (actualizat 10.10.2018)