Reprogramarea Adunării Generale a FRG // UPDATE – 17 iulie

București, 17 iulie 2020 – Adunarea Generală Ordinară se va desfășura în data de 27 iulie 2020, ora 11:00, în aer liber , la sediul Federației de Tir Sportiv, situat în București, strada Vadul Moldovei nr.14, sector 1.

Măsuri prevăzute în contextul pandemiei cu noul Covid-19:

_________________________________________________________________________

 

București, 02 iulie 2020 – Membrii Comitetului Executiv, întruniți online în data de 30 iunie 2020, au hotărât data de 27 iulie 2020, ora 11:00, la București, pentru desfășurarea Adunării Generale Ordinare a F.R.G. Locația exactă va fi anunțată ulterior, în funcție de prevederile legale în vigoare la momentul respectiv, privitoare numărul de persoane care pot participa la adunările publice în spații închise, respectiv deschise.

Mai multe detalii în următorul comunicat, AICI

Documente utile: model delegație AG

_________________________________________________________________________

București, 15 iunie 2020 – În baza tuturor reglementărilor actuale anunțate de autorități, totodată ținând cont de dimensiunea și infrastructura necesară pentru organizarea în condiții optime și sigure a Adunării Generale, Federația Română de Gimnastică este nevoită să amâne perioada de organizare pentru prima parte a lunii iulie.

Asigurăm membrii și structurile afiliate că depunem toate eforturile pentru a identifica rapid o soluție care să răspundă contextului actual și că vom reveni cu noutăți în perioada imediat următoare.

Mulțumim pentru înțelegere!

_________________________________________________________________________

București, 5 iunie 2020 – Federația Română de Gimnastică anunță intenția de a reprograma Adunarea Generală pentru finalul lunii iunie 2020, o dată mai exactă urmând a fi stabilită în perioada imediat următoare în funcție de contextul actual generat de pandemia cu noul Covid-19 și de măsurile de relaxare implementate.

Programată inițial pentru luna martie a acestui an, Adunarea Generală a fost amânată în Comitetul Executiv al Federației, ca urmare a măsurilor și restricțiilor impuse de autorități în lupta de prevenire a pandemiei.

Principalul punct de pe agenda Adunării Generale îl reprezintă alegerea noului Președinte  FRG, în cursă fiind validați doi candidați: Carmencita Constantin și Ioan Suciu. Programele de candidatură ale celor doi pot fi consultate și parcurse accesând următorul link, aici.

Revenim cu detalii.